ua en ru

Хакери зламали комп'ютери штабу Хілларі Клінтон

Хакери зламали комп'ютери штабу Хілларі Клінтон Фото: Хілларі Клінтон

Хакери отримали доступ лише до однієї програми

Хакери зламали комп'ютерну мережу, яка використовується передвиборним штабом кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Про це повідомляє BBC.

Як наголошується, 28 липня повідомили, що ФБР розслідує також злом мереж комітету Демократичної партії США щодо виборів в конгрес (DCCC), який збирає гроші для демократів-кандидатів у конгресмени.


У штабі Клінтон припустили, що до атак могли бути причетні російські хакери, які нібито намагалися виявити інформацію, що дискредитує демократів, і тим самим допомогти кампанії Дональда Трампа.

В передвиборному штабі Клінтон у п'ятницю повідомили, що хакери в результаті останньої за часом атаки отримали доступ до програми, яка використовується для аналізу даних.

Повідомляється, що 22 липня сайт WikiLeaks опублікував електронні листи Демократичної партії, які потрапили у відкритий доступ в результаті хакерської атаки.

Нагадаємо, в результаті з'їзду демократичної партії, який проходив у Філадельфії, було затверджено сенатора Тімоті Кейна кандидатом у віце-президенти США на виборах глави держави.