ua en ru

Гвардіола попросив керівництво "Баварії" купить півзахисника "Барселони" Алькантару

Наставник "Баварії" Хосеп Гвардіола попросив керівництво клубу придбати хавбека "Барселони" Тьяго Алькантару

Наставник "Баварії" Хосеп Гвардіола попросив керівництво клубу придбати хавбека "Барселони" Тьяго Алькантара, пише Eurosport.

У четвер у ряді ЗМІ з'явилася інформація про те, що Алькантара вже погодився на перехід до "Баварії". Передбачувана сума трансферу складе 18 млн євро. Сам футболіст отримуватиме в мюнхенському клубі чотири мільйони на рік.

"Я попросив Заммера і Румменігге підписати Алькантару. Не знаю, як все вийде, але я б хотів бачити його в "Баварії". Тьяго з "Барселони", і я дуже добре його знаю. Мені доводилося працювати з ним ще в другій команді. Алькантара - дуже хороший гравець.

Читайте також: Алькантара забив три голи у фіналі U-21 з футболу

Щодо прохань до керівництва, то Тьяго - єдиний, на рахунок кого я звертався. Я сказав, що мені потрібен або Алькантара, або ніхто. Тепер рішення за клубом, а свою позицію я позначив. Не думаю, що підписання ще одного півзахисника буде проблемою. У нас багато футболістів, але нам потрібні деякі специфічні якості, які може додати Тьяго. Що стосується самого гравця, то, можу сказати, що ніхто з доброї волі не захоче йти з "Барселони", якщо мається на увазі, що він часто буде виходити на поле. Тьяго хоче грати, і саме тому я запропонував клубу придбати його", - цитує Гвардіолу Goal.com.