ua en ru

Губернатор оголосив про намір балотуватися в президенти США

Губернатор оголосив про намір балотуватися в президенти США Фото: Стів Буллок (facebook.com/GovernorBullock)

Губернатор американського штату Монтана, демократ Стів Буллок оголосив про намір балотуватися на пост президента США

Губернатор американського штату Монтана, демократ Стів Буллок оголосив про намір балотуватися на пост президента США на наступних виборах, які відбудуться в 2020 році. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Буллока Twitter.

Він відзначив, що даний крок є боротьбою в його кар'єрі.

"Щоб дати всім шанс, ми повинні зробити більше, ніж перемогти Дональда Трампа. Ми повинні перемогти корумповану систему, яка тримає таких людей у владі, нам потрібен борець, який робив це раніше. Ось чому я висуваю свою кандидатуру на посаду президента", - написав Буллок.

На даний момент відомо, що про намір балотуватися на пост президента заявили вже близько двох десятків демократів, а від Республіканської партії поки претендують двоє - чинний президент країни Дональд Трамп і екс-губернатор штату Массачусетс Білл Уелд.

Зазначимо, 59-ті вибори президента США відбудуться 3 листопада 2020 року.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сенатор від штату Колорадо, демократ Майкл Беннет вступає в боротьбу за пост президента США на виборах 2020 року.

Крім того, Джо Байден оголосив про намір брати участь у виборах президента США. Колишній віце-президент США заявив, що основні цінності нації - положення в світі, демократія, все, що зробило Америку Америкою поставлено на карту, тому він вирішив висунути свою кандидатуру на пост президента Сполучених Штатів.