ua en ru

У ДСНС прокоментували інформацію про масштабну пожежу на заводі "Маяк"

У ДСНС прокоментували інформацію про масштабну пожежу на заводі "Маяк" Фото: пожежа у Києві (facebook.com/KyivOperativ)

На першому поверсі недіючої будівлі горіло сміття

На заводі "Маяк" сьогодні, 28 серпня, загорілося сміття на першому поверсі, при цьому масштабної пожежі немає. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Києві.

Повідомлення про пожежу на пр. Степана Бандери, 8, що в Оболонському районі Києва, надійшло о 19:03.

"На місце події негайно прибули рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю вогнеборців було встановлено, що на першому поверсі 7-поверхової недіючої будівлі на території заводу горить сміття на площі 20 кв. м. Не гаючи часу рятувальники приступили до гасіння пожежі", - повідомляють у ДСНС.

О 19:39 пожежу локалізували, а о 19:53 - ліквідували. Внаслідок пожежі загиблих немає.

У ДСНС прокоментували інформацію про масштабну пожежу на заводі "Маяк"

Скріншот (facebook.com/DSNSKyiv)

Зазначимо, раніше "Київ Оперативний" повідомив про те, що у Києві на проспекті Степана Бандери горить будівля заводу "Маяк".

Нагадаємо, 26 серпня сталася пожежа на сміттєзвалищі поблизу Балаклії. Повідомлення про загорання несанкціонованого сміттєзвалища надійшло до рятувальників о 12:05.

"По прибуттю перших рятувальних підрозділів ДСНС було встановлено, що вогонь розповсюдився по сміттєзвалищу на площу близько 1,5 га, захопив частину лісосмуги та загрожував розповсюдитись на поруч розташоване міське сміттєзвалище м. Балаклія", - повідомили у ДСНС.

Пожежу ліквідували о 20:20.