ua en ru

ДСНС продовжує пошуки тіл пасажирів затонулого катера "Іволга"

ДСНС продовжує пошуки тіл пасажирів затонулого катера "Іволга" Фото: катер "Іволга"

Пошуки триватимуть сьогодні

В акваторії Чорного моря тривають пошуки тіл загиблих пасажирів катера "Іволга", який затонув 17 жовтня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

"6 листопада з 8:30 по 17:00 працівники Служби порятунку 101 спільно із співробітниками Державної прикордонної служби, родичами та представниками загиблих продовжили пошук тіл пасажирів катера "Іволга" в акваторії Чорного моря, Дністровського лиману вздовж берегової смуги", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники у складі 3 одиниць аварійно-рятувальної техніки та 11 чоловік особового складу обстежили 57,5 км берегової смуги. Сьогодні пошуки загиблих будуть продовжуватися.

17 жовтня біля Затоки Одеської області затонув прогулянковий катер "Іволга". В даний час точна кількість людей, що знаходилися на борту, не встановлено. Врятувати вдалося 22 людини. За попередніми висновками, причиною аварії стало грубе порушення правил експлуатації.

Нагадаємо, 31 жовтня в воді під розвідним мостом у Затоці Одеської області було знайдено тіло ще одного загиблого під час аварії.