ua en ru

ДСНС попереджає про грози і шквали в ряді областей України 6-7 липня

ДСНС попереджає про грози і шквали в ряді областей України 6-7 липня Фото: гроза (Pixabey)

Сильні дощі, грози та шквали очікуються в ряді областей України

У ряді областей України 6 липня і в ніч на 7 липня 2017 року очікуються сильні дощі, грози та шквали. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), посилаючись на дані Укргідрометцентру.

"6 липня вдень у західних, центральних, східних областях, в Одеській і Миколаївській області гроза, в південній частині місцями пориви вітру 15-20 м / с", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, увечері 6 липня з утриманням вночі 7 червня у Запорізькій, Херсонській, Одеській, Миколаївській, Харківській, Донецькій, Луганській і Дніпропетровській областях грози, місцями сильний дощ та шквали 15-20 м / с.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 липня 2017 року вранці на Закарпатті Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях сильні дощі, грози, місцями також очікуються шквали 15-20 м / с.

Крім того, наголошується, що у зв'язку з очікуваними опадами, 6 - 7 липня на річках Закарпаття, басейну Дністра в межах Івано-Франківської області очікується підвищення рівнів води на 0,2-0,8 м над поточними рівнями.