ua en ru

Гройсман закликав Раду ухвалити законопроект щодо протидії тиску на бізнес

Гройсман закликав Раду ухвалити законопроект щодо протидії тиску на бізнес Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна)

Прем'єр-міністр закликав нардепів продемонструвати єдність на голосуванні

Сьогодні у Верховній Раді України відбудеться голосування за законопроект "Про внесення змін у деякі законодавчі акти щодо запобігання тиску правоохоронних органів на бізнес". Про це написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман в Twitter.

Гройсман в повідомленні закликав Раду ухвалити законопроект. Крім того, прем'єр-міністр закликав нардепів продемонструвати єдність на голосуванні.

"Сьогодні Парламент буде голосувати наш законопроект ЗП7275. Спасибі членам комітету за підтримку і закликаю народних депутатів продемонструвати єдність на голосуванні. Чесний бізнес повинен бути захищеним від будь-якого свавілля і тиску з боку силових структур", - пише Гройсман.

Нагадаємо, вчора, 15 листопада, комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності підтримав законопроект щодо протидії тиску на бізнес.

"Тільки що комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності підтримав законопроект "Про внесення змін у деякі законодавчі акти щодо запобігання тиску правоохоронних органів на бізнес" і рекомендував Верховній Раді прийняти його завтра в цілому", - повідомив міністр юстиції України Павло Петренко