ua en ru

Гройсман не планує вступати в будь-яку партію для участі у виборах-2019

Гройсман не планує вступати в будь-яку партію для участі у виборах-2019 Фото: Владимир Гройсман (facebook.com/volodymyrgroysman)

Прем'єр заявив, що йому невідомо про нібито намір БПП ініціювати його відставку

Глава Кабінету міністрів України Володимир Гройсман поки не планує приєднуватися до жодної політичної сили для можливої ​​участі у виборах в 2019 році, передає "112 Україна".

Крім того, за словами глави уряду, йому невідомо про нібито намір фракції партії "Блок Петра Порошенко" відкликати з Кабміну міністрів за своєю квотою та ініціювати його відставку.

"Я не знаю про такі рішення ні в одній фракції коаліції... Я не планую приєднуватися ні до однієї політичної сили. Я вам сказав, що не є членом жодної політичної партії і в мої плани, на сьогоднішній день, це не входить", - підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, в березні Володимир Гройсман заявив, що не братиме участі в президентських виборах і підкреслив, що його завдання зробити Україну кращою на посаді глави уряду. Прем'єр зазначив, що йому відомо про чутки, що нібито він збирається балотуватися у президенти.

Разом з тим в лютому Гройсман заявив, що має намір брати участь у найближчих виборах до Верховної Ради.

Відзначимо, що в лютому в матеріалі РБК-Україна "Антикорупційний суд і кадри: чим займеться Верховна Рада на 8 сесії" повідомлялося, що точкових ротацій в Кабінеті міністрів України до президентських виборів не передбачається.