ua en ru

Гройсман оголосив перерву до 12:30 для консультацій з головами фракцій

Гройсман оголосив перерву до 12:30 для консультацій з головами фракцій Фото: Гройсман оголосив перерву для консультацій з головами фракцій

Нардепи на підтримали включення до порядку денного законопроекту №4057

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман оголосив перерву в ранковому пленарному засіданні парламенту до 12:30 для проведення консультацій з головами фракцій і депутатський груп, передає кореспондент РБК-Україна.

Варто зазначити, що до цього нардепи голосували за включення до порядку денного для розгляду питання і прийняття рішення щодо законопроекту №4057 "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо особливостей звернення в доход держави грошових коштів, цінностей і доходів від них до прийняття вироку суду" - документу, який повинен сприяти поверненню арештованих коштів колишнього президента Віктора Януковича до державного бюджету України.

Однак депутати не підтримали включення проекту закону до порядку денного.

Так, глава фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко закликав парламентаріїв і своїх колег з БПП проголосувати за включення даного законопроекту до порядку денного, а потім прийняти рішення про направлення його на доопрацювання в комітет.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала скандальний "безвізовий" закон про електронне декларування з пропозиціями президента Петра Порошенка. Законопроект №3755 підтримали 278 парламентарів.