ua en ru

Гройсман обіцяє відновити постачання води і електроенергії у звільнених містах через 5-6 днів

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман обіцяє відновити постачання води і електроенергії у звільнених містах через 5-6 днів.

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман обіцяє відновити водо- та електропостачання у звільнених від терористів містах на сході України через 5-6 днів. Про це він заявив сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"По моїй інформації на сьогодні на ранок, через 5-6 днів всі питання будуть вирішені і по воді, і по електроенергії, буде повне відновлення", - сказав Гройсман.

За його словами, до під час блокади терористи регулярно підривали інфраструктуру цих міст. Міністр також додав, що чимало об'єктів інфраструктури заміновано.

"Є проблема також в тому, що дуже багато об'єктів інфраструктури заміновано і їх треба спочатку розмінувати і тільки потім допускати людей", - сказав Гройсман.