ua en ru

Гройсман назвав "перебором" вимогу про ув’язнення Ляшка за позицію щодо енергобезпеки

Гройсман назвав "перебором" вимогу про ув’язнення Ляшка за позицію щодо енергобезпеки Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна)

Гройсман відреагував на ситуацію з Герусом і Ляшком

Вимагати взяти під варту екс-нардепа, лідера Радикальної партії Олега Ляшка за його позицію щодо захисту енергобезпеки держави – це перебір. Таку думку висловив екс-прем'єр-міністр Володимир Гройсман на своїй сторінці в Facebook.

"Сам не раз гаряче дискутував з Олегом Ляшком, але вимагати ув‘язнення за його відверту позицію щодо енергетичної безпеки держави, нехай навіть емоційну, це перебір! Олег Ляшко, тримайся!", - написав Гройсман.

Гройсман назвав "перебором" вимогу про ув’язнення Ляшка за позицію щодо енергобезпеки

Нагадаємо, 18 листопада Бориспільська місцева прокуратура повідомила про підозру колишньому народному депутату Олегу Ляшку через його бійку із чинним парламентарієм Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль" і направила до суду клопотання про обрання ексдепутату запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Сьогодні суд має ухвалити відповідне рішення.

6 листопада у VIP-терміналі аеропорту "Бориспіль" Ляшко побився з Герусом, звинувативши його у імпорті російської електроенергії, що був відновлений через внесену депутатом поправку до закону.