ua en ru

Гройсман допускає роботу Ради до 31 грудня задля прийняття бюджету

Гройсман допускає роботу Ради до 31 грудня задля прийняття бюджету

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман допускає роботу Ради до 31 грудня задля прийняття бюджету. Про це він заявив під час засідання погоджувальної ради депутатських фракцій і груп, передає кореспондент РБК-Україна.

"План роботи у нас такий. У вівторок ми працюємо повний день, розглядаємо, що представить уряд, а в середу працюємо в комітетах. Потім в четвер продовжуємо роботу до тих пір, поки це буде необхідно для прийняття бюджету. В п'ятницю у нас традиційно годину питань до уряду, і я думаю, що у нас буде багато питань", - заявив Гройсман.
Він зазначив, що якщо треба розглядати державних бюджет наступного тижня, він готовий "організувати невеликий святковий стіл".

Нагадаємо, 17 грудня рада коаліції на засіданні розглянув підготовку бюджету України на 2015 р., після чого прем'єр Арсеній Яценюк обіцяв внести в Раду доопрацьований проект держбюджету-2015 22 грудня.

Раніше голова Верховної Ради України Володимир Гройсман висловив надію, що державний бюджет на 2015 рік буде прийнятий парламентом не пізніше 26 грудня.