ua en ru

Гройсман доопрацьовуватиме прем'єрську програму до наступного тижня

Гройсман доопрацьовуватиме прем'єрську програму до наступного тижня Фото: Гройсман допрацює прем'єрську програму до наступного тижня

За словами Власенка, Гройсман не презентував остаточну програму

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман доопрацьовуватиме прем'єрську програму до наступного тижня. Про це повідомив народний депутат України Сергій Власенко в пятницю, 25 березня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це була презентація проекту якогось бачення. Ще зарано говорити про якісь рішення. Він ще раз підкреслив, що це попередня програма і в нього буде час до наступного тижня внести свої додаткові пропозиції",- сказав Власенко.

Він додав, що у програмі Гройсмана переважали антикорупційні питання.

"Батьківщина" готова розглядати формування нової коаліції, бо коаліції зараз не існує, це очевидно",- підкреслив Власенко.

Парламентар зазначив, що Гройсман не презентував остаточну програму.

"Ніякої остаточної програми (Володимира Гройсмана, - ред.) не було. Сказати, що нам була презентована остаточна програма кандидата в прем'єр-міністри було б перебільшенням... Ми не почули реакції кандидата в премєр міністра щодо продажу сільськогосподарських земель, ми не почули чіткого плану щодо врегулювання тарифів, індексацією зарплат", - аргументував нардеп.

Нагадаємо, Радикальна партія Олега Ляшка не підтримуватиме кандидатуру Володимира Гройсмана на пост прем'єр-міністра України.