ua en ru

Group DF придбала 100% акцій "Правекс-Банку"

Group DF придбала 100% акцій "Правекс-Банку" в італійської групи Intesa Sanpaolo.

Group DF придбала 100% акцій "Правекс-Банку" в італійської групи Intesa Sanpaolo. Про це повідомляє прес-служба Group DF

"Group DF сьогодні підписала угоду з італійською групою Intesa Sanpaolo про придбання 100% акцій українського "Правекс-Банку", - йдеться в повідомленні.

Коментуючи угоду, керуючий директор Group DF Борис Краснянський зазначив: "Придбання банку повністю відповідає нашій стратегії розвитку банківського бізнесу, який є для групи одним із профільних. Завдяки цій угоді, банківський бізнес групи суттєво посилить свої позиції в роздрібному секторі банківського ринку", - відзначив Краснянський.

Зазначимо, "Правекс-Банк" працює на українському ринку з 1998 р. і концентрує свою діяльність на роздрібному банкінгу. Філіальна мережа банку складається з 260 відділень.

"Intesa Sanpaolo за останні роки суттєво покращила якість банку - як якість портфеля, так і якість управління", - підкреслив Краснянський

Звернемо увагу, "Правекс-Банк" стане другим банком після банку "Надра", який увійде в Group DF.

Після завершення юридичних процедур і отримання необхідних дозволів від АМКУ і НБУ, необхідних для завершення угоди, Group DF приступить до реалізації довгострокової стратегії спільного розвитку двох банків після 2014 р.