ua en ru

Громадянин РФ намагався вивезти з України старовинну зброю

Громадянин РФ намагався вивезти з України старовинну зброю Фото: старовинна зброя (dpsu.gov.ua)

Наразі виявлена зброя передана співробітникам поліції

Громадянин Російської Федерації намагався вивезти з України старовинну зброю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні вночі в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Устилуг" прикордонники Львівського загону попередили вивезенню з території України старовинної зброї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час огляду автомобіля "Опель", пасажиром якого був громадянин Російської Федерації, прикордонники виявили в салоні та в багажному відділені 1 сокиру, 10 шабель та 5 гвинтівок 1817 року випуску, які можуть мати історичну та культурну цінність.

Наразі виявлена старовинна зброя встановленим порядком передана співробітникам Національної поліції.

Громадянин РФ намагався вивезти з України старовинну зброюГромадянин РФ намагався вивезти з України старовинну зброюГромадянин РФ намагався вивезти з України старовинну зброюГромадянин РФ намагався вивезти з України старовинну зброю

Фото: старовинна зброя (dpsu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області поліція виявила у місцевих мешканців зброю та боєприпаси. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.