ua en ru

У Донецькій області поліція виявила у місцевих мешканців зброю та боєприпаси

У Донецькій області поліція виявила у місцевих мешканців зброю та боєприпаси Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі

У Донецькій області поліція виявила у місцевих мешканців зброю та боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Як повідомляється, мешканець Лиманського району тримав вдома сигнальний пістолет, який після переробки мав ознаки вогнепальної зброї, а житель Лиману з минулого року зберігав близько тридцяти набоїв калібру 7,62 мм.

Наразі інформацію про правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухонебезпечними речовинами". Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

В ході відпрацювання території обслуговування лиманська поліція виявила пістолет та боєприпаси Мешканець району 1960 ро...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 8 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області поліція затримала чоловіка, який намагався продати боєприпас. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.