ua en ru

На кордоні затримано громадян Таджикистану й Ізраїлю, розшукуваних Інтерполом

На кордоні затримано громадян Таджикистану й Ізраїлю, розшукуваних Інтерполом Фото: на іноземців спрацювала база даних Інтерполу

Затриманих передали співробітникам Національної поліції для подальшої екстрадиції

Прикордонники Харківського загону виявили та затримали громадянку Таджикистану, яка перебувала в міжнародному розшуку Інтерполу за хуліганство. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Учора, прямуючи з Росії пішки, в міжнародний автомобільний пункт пропуску "Гоптівка" прибула громадянка Таджикистану. Під час проходження паспортного контролю на жінку спрацювала база даних Інтерполу. Вона перебувала у міжнародному розшуку за хуліганство", - йдеться в повідомленні.

Про затримання громадянки прикордонники проінформували чергового Укрбюро Інтерполу. Затриману передали співробітникам Національної поліції для подальшої екстрадиції до Таджикистану.


Зазначено, що ще одного громадянина Ізраїлю, який теж перебував у розшуку в себе на батьківщині затримали в пункті пропуску "Маяки" прикордонники Білгород-Дністровського загону.

"Під час перевірки документів чоловіка, який прямував на виїзд, спрацювала база даних Інтерполу. Крім того, прикордонники встановили, що паспортний документ вказаного громадянина підроблений, а саме - замінена фотокартка та змінені установчі дані", - з'ясували в ДПСУ.

Відносно чоловіка охоронці кордону склали документи адміністративного провадження та передали до Нацполіції.

Нагадаємо, днями СБУ затримала розшукуваного Інтерполом громадянина однієї з балканських країн.