ua en ru

На кордоні із Кримом встановили веб-камери

На кордоні із Кримом встановили веб-камери Фото: адміністративний кордон із Кримом (прес-служба ДПСУ)

Камери відеоспостереження загального інтернет-доступу запрцювали на пунктах "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка"

На адміністративному кордоні з анексованим Кримом запрацювали веб-камери. Таким чином, спостерігати за тим, що відбувається на контрольних пунктах тепер можна буде через Інтернет. Про це з посиланням на Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України повідомляють "Крим.Реалії".

"Тепер громадяни зможуть спостерігати за ситуацією на контрольних пунктах в'їзду-виїзду онлайн. Камери відеоспостереження для загального доступу до мережі Інтернет запрацювали на пунктах "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка". Це дозволить громадянам оперативно отримувати інформацію щодо накопичення черг і загальної ситуації на адміністративному кордоні", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, сервісом відеоспостереження можна скористатися на офіційному веб-сайті ДПС України в розділі "Кордон on-line".

На кордоні із Кримом встановили веб-камери

Нагадаємо, що Європарламент закликав РФ розпочати переговори з Україною з деокупації Криму.

Як повідомлялося напередодні, КМДА має намір запровадити єдину систему відеоспостереження у столиці.

Раніше, від серпня 2014 року відеокамери з'явилися на блокпостах навколо зони проведення АТО на Донбасі. Крім відеофіксації і архівування даних, планувалося ввести запис автономерів, прізвища водіїв і марки транспортних засобів до спеціальних журналів на кожному блокпосту для їхнього подальшого перенесення до єдиної електронної бази МВС.

Нагадаємо, рік тому для підвищення безпеки вулиці Маріуполя обладнали відеокамерами.