ua en ru

ГПУ провела обшуки у керівників Броварської податкової

ГПУ провела обшуки у керівників Броварської податкової Фото: Юрій Луценко

В ході обшуку у керівника Броварської податкової вилучили 280 тис. валюти

Генеральна прокуратура України провела обшуки за місцями роботи та проживання керівників Броварської податкової вчора, 6 квітня. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко в Facebook.

"Вчора провели обшуки за місцями роботи та проживання керівників Броварської податкової та в "офісах" 6 підприємств, які зареєстровані за однією адресою - свинарник (приміщення свиноферми), яким повинні відшкодувати 160 млн гривень ПДВ. З них майже 100 млн гривень вже були узгоджені у висновку Броварської державної податкової інспекції", - заявив Луценко.

За його словами, аудиторські перевірки обґрунтованості заявленого до відшкодування ПДВ обласним підрозділом ДФС не проведені. А в ході обшуків за місцем проживання керівника Броварської ОДПІ вилучено 180 тис. євро та понад 100 тис. доларів, які не внесені в е-декларацію.

"Іноді свині явно краще людей", - резюмував генпрокурор.

Вчора провели обшуки за місцями роботи і проживання керівників Броварської податкової та в "офісах" 6 підприємств, які з...

Опубліковано Юрієм Луценком 7 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві правоохоронці затримали підозрюваного у вимаганні 100 тисяч доларів. До працівників поліції з письмовою заявою звернувся 22-річний житель Київської області, який повідомив, що протягом декількох місяців знайомий вимагав у нього гроші за нібито звільнення від кримінальної відповідальності.