ua en ru

ГПУ незадоволена діяльністю Апеляційного суду Києва

Генеральна прокуратура України незадоволена діяльністю Апеляційного суду Києва.

Генеральна прокуратура України незадоволена діяльністю Апеляційного суду Києва. Про це заявив на брифінгу в Києві генеральний прокурор України Віталій Ярема, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хотів би акцентувати увагу на діяльності Апеляційного суду Києва, який своїми рішеннями викликає обурення у слідчих та оперативників, які місяцями розробляють відповідні матеріали щодо корупційних схем, вчинення інших злочинів. Рішення цього суду викликають у нас обурення і не завжди відображають тяжкість тих скоєних правопорушень, за які ми затримуємо підозрюваних", - заявив Ярема.

Нагадаємо, 26 вересня Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляційної скарги на рішення Печерського районного суду Києва про звільнення з-під варти колишнього командира роти спецпризначення "Беркут" Дмитра Садівника на 1 жовтня.

Раніше Генеральна прокуратура України порушила справу проти судді Печерського районного суду Києва Світлани Волкової, яка звільнила з-під арешту командира спецпідрозділу "Беркут", який підозрюється в розстрілі 39 учасників акцій протесту на вул. Інститутській.