ua en ru

ГПУ направила до суду справу щодо екс-прокурора одного з районів Черкаської області

ГПУ направила до суду справу щодо екс-прокурора одного з районів Черкаської області Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Екс-прокурор підозрюється в організації незаконних затримань під час мирних акцій протесту в січні 2014 року в м. Черкасах

Прокуратура направила до суду справу щодо екс-прокурора одного з районів Черкаської області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ у Facebook.

Як зазначається, екс-прокурор підозрюється в організації незаконних затримань під час мирних акцій протесту в січні 2014 року в м. Черкасах.

"Слідчими Департаменту спеціальних розслідувань закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою колишнього прокурора одного з районів Черкаської області в організації незаконних затримань, притягнення до кримінальної відповідальності та арештів низки осіб під час мирних акцій протесту, які відбувалися в січні 2014 року в м. Черкасах (ч. 2 ст. 343, ч. 4 ст. 41, ч. 2 ст. 372, ч. 2 ст. 376, ч. 4 ст. 41, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 371, ч. 2 ст. 28, ст. 340 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обвинувальний акт наразі скеровано для розгляду до суду.

Слідчими Департаменту спеціальних розслідувань закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою ...

Опубліковано Департамент спеціальних розслідувань ГПУ 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України (ГПУ) повідомила про підозру колишньому командиру взводу № 2 оперативної роти № 4 підрозділу міліції особливого призначення "Беркут" у справі про розгін студентського Майдану в ніч на 30 листопада 2013 року.