ua en ru

ДПтС заявляє про складнощі у постачанні продовольства виправним установам Донбасу

Державна пенітенціарна служба України (ДПтС) заявляє про складнощі у постачанні продовольства виправним установам в Донецькій і Луганській областях.

Державна пенітенціарна служба України (ДПтС) заявляє про складнощі у постачанні продовольства виправним установам в Донецькій і Луганській областях. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Враховуючи складну ситуацію на сході держави, підвезення продовольства в більшості установ виконання покарань і слідчих ізоляторів у Донецькій і Луганській областях є складним і небезпечним для життя постачальників", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли у відомстві, в даний час є в наявності понад 276 тонн борошна пшеничного 1-го сорту: в установах Донецької області - 184 тонни, Луганської - майже 93 тонни. Даних запасів з розрахунку на добову норму споживання і кількість ув'язнених у цих установах повинно вистачити на місяць. Різними крупами, як і м'ясними продуктами, зазначені установи забезпечені мінімум на три тижні. В достатній кількості здійснено запас цукру та жирів різного походження.

"Таким чином, вживаються всі можливі в даних умовах заходи для забезпечення повноцінного харчування ув'язнених і засуджених", - відзначили в ДПтС.