ua en ru

Держветфітослужба розробить індивідуальні проекти для кожної області у сфері ветеринарії

Держветфітослужба розробить індивідуальні проекти для кожної області у сфері ветеринарії. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні начальників головних обласних управлінь ветеринарної медицини під головуванням голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Володимира Горжеєва, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

"Центральний апарат Держветфітослужби має своє бачення для кожної області щодо кількість спеціалістів у головному управлінні - державних і недержавних службовців, з яких відділів і управлінь воно має складатися, скільки має бути фахівців ветеринарної і гуманної медицини. Кожній області ми надамо проект, а під час спілкування відпрацюємо індивідуальні програми", - відзначив голова Держветфітослужби Володимир Горжеєв.

Представники Вінницької, Полтавської, Івано-Франківської та Запорізької областей відповідатимуть за узагальнення змін, які наразі необхідні в сфері ветеринарної медицини в межах регіонах.

Також було прийнято рішення проводити подібні наради щомісяця. Це, за словами очільника відомства, обумовлено тим, що на службу покладено багато функцій.

"У середу було прийнято розпоряджання Кабміну про передачу цілісних майнових комплексів державних підприємств, установ та організацій до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби. Також нам майже повністю передані повноваження щодо питань ідентифікації тварин", - повідомив Володимир Горжеєв.