ua en ru

Держмитслужба України та Комітет державних доходів Вірменії підписали протокол щодо спільних заходів на 2012 р

Голова Державної митної служби України Ігор Калєтнік зустрівся з прем'єр-міністром Вірменії Тиграном Саркісяном, передає прес-служба Держмитслужби.

"Ми раді, що між митними органами Вірменії та Україні склалися теплі відносини взаємної співпраці і докладемо всіх зусиль для подальшого розвитку і зміцнення цих відносин", - сказав голова вірменського уряду.

Калєтнік зазначив, що для України є дуже важливим розвиток відносин з Вірменією, яка є одним з її важливих торгово-економічних партнерів. Він запевнив, що в найближчому майбутньому будуть здійснені роботи для спрощення процедур розмитнення вірменських товарів на поромній переправі Поті-Іллічівськ. Адже Вірменія має сполучення з Україною через грузинську територію.

Сторони обговорили також низку питань, що стосуються, зокрема, двостороннього співробітництва та обміну досвідом між Комітетом з держдоходів Вірменії та Державною митною службою України. Голова Комітету державних доходів Вірменії Гагік Хачатрян та голова Державної митної служби України Ігор Калєтнік підписали протокол щодо спільних заходів на 2012 рік.