ua en ru

Держприкордонслужба України звинуватила проросійських журналістів у дискредитації кампанії з мобілізації

Державна прикордонна служба України звинуватила журналістів, які співпрацюють з російським телеканалом НТВ, у спробі дискредитувати кампанію за часткової мобілізації Збройних сил України та підрозділів Держприкордонслужби в Донецькій області.

Державна прикордонна служба України звинуватила журналістів, які співпрацюють з російським телеканалом НТВ, у спробі дискредитувати кампанію по частковій мобілізації Збройних сил України та підрозділів Держприкордонслужби в Донецькій області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Окремі російські телеканали продовжують спотворено подавати інформацію про події в Україні. На цей раз кореспонденти, які співпрацюють з телеканалом НТВ, попередньо спровокувавши безлад, намагалися дискредитувати кампанію по частковій мобілізації Збройних сил України та підрозділів Держприкордонслужби в Донецькій області...Сюжет був свідомо спровокований проросійськими журналістами та мав на меті підірвати довіру населення прикордоння до українським військовослужбовцям", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим, Держмитслужба зазначила, що покликані військовослужбовці забезпечені всім необхідним і після короткого курсу підготовки попрямують до підрозділів охорони кордону.

Ряд ЗМІ повідомляли про неналежному стані часткової мобілізації в рядах
Державної прикордонної служби України.