ua en ru

Держприкордонслужба фіксує незначне збільшення пасажиропотоку на пунктах пропуску

Держприкордонслужба фіксує незначне збільшення пасажиропотоку на пунктах пропуску Фото: перевірка документів на пункті пропуску

На деяких контрольних пунктах в'їзду-виїзду на кілька годин було продовжено термін роботи

На контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування відмічалось незначне збільшення пасажиро-транспортного потоку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Так, повідомляється, що загалом через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ "Зайцеве" - 6 тис. 270 осіб та 1 тис. 50 транспортних засобів; КПВВ "Мар'їнка" - 4 тис. 760 осіб та 1 тис. 315 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 6 тис. 120 осіб та 1 тис. 730 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 2 тис. 460 осіб та 570 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 2 тис. 145 осіб.

"Щоб забезпечити належний пропуск громадян, які перетинали лінію розмежування, в деяких контрольних пунктах в'їзду-виїзду на кілька годин було продовжено термін роботи. Крім того на всіх напрямках збільшено кількість прикордонних нарядів", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в КПВВ "Зайцеве" очікувало 300 на в'їзд та 250 транспортних засобів на виїзд. На КПВВ "Мар'янка" оформлення очікувало 220 автівок на в'їзд та 150 на виїзд. Перед контрольним пунктом "Новотроїцьке" спостерігалось 15 на в'їзд та 70 транспортних засобів на виїзд. На КПВВ "Гнутове" очікувало 60 та 15 автівок на в'їзд і виїзд відповідно.

Нагадаємо, вчора, 29 грудня, в контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування на всіх напрямках відзначалося зменшення пасажиро-транспортного потоку.