ua en ru

ДПС фіксує зниження пасажиропотоку на пунктах пропуску

ДПС фіксує зниження пасажиропотоку на пунктах пропуску Фото: КПП

В даний час прикордонники на КПВВ працюють у посиленому режимі

В контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування на всіх напрямках відзначалося зменшення пасажиро-транспортного потоку. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби (ДПС) України.

"Сьогодні вранці для перетину лінії розмежування в КПВВ "Погоди" чекало 200 на в'їзд і 300 транспортних засобів на виїзд відповідно. На КПВВ "Мар'янка" оформлення чекало 100 автомобілів на в'їзд і 200 транспортних засобів на виїзд. Перед контрольним пунктом "Новотроїцьке" спостерігалося 15 на в'їзд і 60 транспортних засобів на виїзд. На КПВВ "Гнутове" черги на виїзд відсутні. На в'їзд чекало 50 автомобілів", - йдеться в повідомленні.

З метою забезпечення пропуску громадян, які перетинають лінію розмежування, у всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду на кілька годин збільшений термін роботи. Крім того на всіх напрямках збільшено кількість прикордонних нарядів і створено для персоналу відомства додаткові робочі місця. В даний час прикордонники на КПВВ працюють в посиленому режимі.

Нагадаємо, 25 грудня 2015 року, в Донецькій області почав функціонувати новий контрольний пункт в'їзду/виїзду "Харчовик",, який знаходиться поблизу однойменного населеного пункту у Волноваському районі.