ua en ru

Держкіно заборонило показ фільмів з Гальцевим і Лепсом

Держкіно заборонило показ фільмів з Гальцевим і Лепсом Фото: Держкіно заборонило показ фільмів за участю Григорія Лепса

Всього на сьогоднішній день в рамках захисту інформаційного простору України Держкіно заборонило вже 431 назву фільмів та серіалів

Державне агентство України з питань кіно сьогодні, 25 лютого, анулювало прокатні посвідчення та скасувало державну реєстрацію на фільми за участі актора Юрія Гальцева та музиканта Григорія Лепсверідзе. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Зазначається, що всього на сьогоднішній день в рамках захисту інформаційного простору України Держкіно заборонило вже 431 назву фільмів та серіалів.

"Список фільмів за участі актора Юрія Гальцева на які анульовані прокатні посвідчення та скасована державна реєстрація: "Про уродов и людей" (х/ф), реж. О. Балабанов; "Риэлтор" (т/с), реж. А. Хван; "Сказ про Федота Стрельца" (х/ф), реж. С. Овчаров; "Гитлер капут!" (х/ф), реж. М. Вайсберг; "Улицы разбитых фонарей-12" (т/с), реж. А. Шикін, Є. Леонов-Гладишев", - йдеться у повідомленні.

"Список фільмів за участі музиканта Григорія Лепсверідзе на які анульовані прокатні посвідчення та скасована державна реєстрація 25.02.2016р. : "Операция "Кукловод" (т/с), реж. К. Захаров; "Горько!" (х/ф), реж. Ж.Крижовников; "Умельцы" (т/с), реж В.Аравін", - додали в прес-службі відомства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ і ГПУ перевірять законність поширення російських фільмів.