ua en ru

Держінвестпроект планує в 2013 р. ввести другий етап нацпроекту "Своєчасна допомога" загальною вартістю 401 млн грн

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами планує у 2013 р. впровадити другий етап національного проекту "Вчасна допомога" загальною вартістю 401 млн грн. Про це заявив керівник національного проекту "Вчасна допомога" Олексій Навроцький на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Для реалізації всіх завдань, які поставлені перед національним проектом в 2013 р. необхідне фінансування на рівні 300 млн грн. Національний проект реалізується протягом 2012-2014 рр. Основна робота повинна бути виконана у 2013 р. Бюджет всього проекту затверджений Кабінетом міністрів України - 401 млн грн", - заявив Навроцький.

За його словами, у поточному році планується в рамках проекту створити центри обробки даних та підключення до них 18 створених регіональних оперативно-диспетчерських центрів.

Навроцький також зазначив, що після реалізації нацпроекту в Україні час прибуття автомобіля швидкої медичної допомоги на місце виклику становитиме до 10 хвилин в межах міста і до 20 хвилин в межах області від моменту вхідного дзвінка, знизиться смертність населення та покращиться рівень медичного обслуговування в Україні.

Читайте також: В Україні набув чинності закон про екстрену медичну допомогу