ua en ru

Держінформнауки замовило послуг на загальну суму 30,5 млн грн

Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України (Держінформнауки) замовило послуг дослідження та розробки на загальну суму 30 млн 511 тис. грн. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті держзакупівель.

Так, Держінформнауки замовило розробку високоефективних сцинтиляторів для детектування іонізуючого випромінювання у Інституту сцинтляційних матеріалів НАН України на суму 2,5 млн грн, проведення проблемно-орієнтованих пошукових досліджень і створення науково-технічного доробку створення нового класу композитних обтічників і відсіків перспективних ракет-носіїв у НТУ "Харківський політехнічний інститут" на суму 2,5 млн грн та розробку наноструктурних композитних матеріалів для зносостійких триботехнічних виробів та ріжучого інструменту і організація їх серійного виробництва у
Інституту проблем матеріалознавства ім.І.М. Францевича НАН України на суму 1 млн грн.

Крім того, Держінформнауки замовило дослідження та розробку в галузі біологічних наук (проведення проблемно-орієнтованих пошукових досліджень і створення науково-технічного доробку з удосконалення методів терапії виразкових патологій шлунково-кишкового тракту) Київському національному університету імені Тараса Шевченка 2,5 млн грн та дослідження і розробку в галузі географічних наук (моніторингові дослідження стану прибережної екосистеми при використанні Чорноморського експериментального підсупутникового полігона) замовило Морському гідрофізичному інституту НАН України на суму 1,5 млн грн.

Крім того, Держінформнауки замовило послуги у Інституту фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України на суму 600 тис. грн., Інституту фізики НАН України на суму 600 тис. грн, НВП "Карат" - ДП ПАТ "Концерн-Електрон" на суму 1,8 млн грн, ДП "ДНДЦ "Фонон" - 360 тис. грн, ПАТ "НВК "Наука" - 5,3 млн грн, ПАТ "НВК "Наука" на 4,4 млн грн, Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України на 1,5 млн грн, Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України на суму 1,6 млн грн, Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України на суму 1,5 млн грн., Інституту проблем кріобіології і кріомедицини НАН України на суму 800 тис грн, Харківському національному університету радіоелектроніки на суму 1,6 млн грн, Чернівецькому національному університету ім. Ю. Федьковича на суму 200 тис. грн та Інституту фізики НАН України на суму 200 тис. грн.