ua en ru

Держбюджет-2014 слід прийняти, оскільки він потрібен людям, - ПР

Державний бюджет на поточний рік, в якому закладено основні напрямки розвитку держави, необхідно прийняти, оскільки він потрібен людям. Про це заявив нардеп від Партії регіонів Володимир Сальдо, передає телеканал "Рада".

"Судячи з кількості депутатів у парламентській більшості, я на 80 % впевнений, що сьогодні головний фінансовий документ країни буде прийнятий. У ньому закладені основні напрямки розвитку держави, які забезпечують стабільність заробітної плати бюджетникам, пенсій, соціальних виплат. Інша справа, що держбюджет - це той документ, який необхідно допрацьовувати протягом року", - сказав Володимир Сальдо.

Він упевнений, що держбюджет слід прийняти, бо він потрібний, в першу чергу, людям. "Яким би не був цей бюджет , він ніколи не буде задовольняти всіх, завжди буде критика. Ось опозиція його критикує, і це її право. Опозиція існує не для того, щоб блокувати роботу парламенту, а щоб звертати увагу на недоліки, відстоювати слабкі позиції, зокрема, в цьому фінансовому документі. У нас також є питання до бюджету, дискутуємо під час засідань комітетів - це робочий процес. Тому я сподіваюся, що парламентська більшість і опозиція в такому ж робочому процесі знайдуть спільну мову, після чого держбюджет-2014 буде прийнятий", - резюмував народний депутат.