ua en ru

Google: Компанію залишає керівник продуктів Android

Віце-президент американської компанії Google з управління продуктами Android Х'юго Барра покидає свою посаду, повідомляє All Things D. За словами джерела IT-ресурса, наступним місцем роботи Барри може стати китайський виробник смартфонов Xiaomi, що використовує операційну систему MIUI.

Віце-президент американської компанії Google з управління продуктами Android Х'юго Барра (на фото) покидає свою посаду, повідомляє All Things D. За словами джерела IT-ресурса, наступним місцем роботи Барри може стати китайський виробник смартфонов Xiaomi, що використовує операційну систему MIUI.

В американській компанії підтвердили майбутню відставку топ-менеджера, проте про його майбутнє розповсюджуватися не почали. Там лише висловили надію, що Барра "залишиться в екосистемі Android".

В одній з провідних інтернет-компаній Барра працює з 2008 р. MIUI - післяпродажна прошивка для смартфонів на основі операційної системи Android. Розробляється компанією Xiaomi Tech. Суміщає рішення Android і iOS.

Минулого тижня комп'ютерний світ струсила новина про гучну відставку в одному з титанів Кремнієвої долини - про свій відхід повідомив генеральний директор Microsoft Стів Балмер.

Голова найбільшого в світі виробника програмного забезпечення покине компанію протягом року, як тільки буде вибраний його наступник і завершений процес трансформації корпорації.