ua en ru

Гонсалес стане великим випробуванням для мене, - Гвоздик

Гонсалес стане великим випробуванням для мене, - Гвоздик Фото: Олександр Гвоздик

Українець прокоментував майбутній бій з кубинцем

Український боксер Олександр Гвоздик прокоментував майбутній бій з кубинцем Юниески Гонсалесом. Про це повідомляє BoxingScene.

"Відчуваю, що я готовий до бою за титул. Залишається тільки чекати. Гонсалес - дуже хороший боксер, він дуже сильний і досвідчений. Знаю, що у нього за плечима 350 боїв в аматорському боксі. Так що це стане великим випробуванням для мене. Я чекаю від нього того ж, що він робив з попередніми суперниками, - тиску. Це його стиль. Постараюся нейтралізувати його тиск і зробити свою роботу", - заявив Олександр Гвоздик.

Крім цього, українець поділився емоціями від спільних тренувань з Василем Ломаченком.

"Василь дійсно мене надихає тренуватися наполегливіше. Мотивує мене. Я із задоволенням спостерігав за тим, як він працює. Адже так набагато легше, коли хтось показує на своєму прикладі. Здається, що немає нічого неможливого. Ломаченко - хороший приклад того, як стати великим боксером", - сказав Він.

Нагадаємо, 8 квітня в Меріленді Олександр Гвоздик битиметься з кубинецем Юниески Гонсалесом. У цей же день Олександр Усик буде битися з американцем Майклом Хантером, а Василю Ломаченко буде протистояти американц Джейсон Соса. Орієнтовний час початку - 5:00 ранку за київським часом.