ua en ru

Голландці прибувають сьогодні до Харкова за останками пасажирів лайнера малайзійського

Голландці прибувають сьогодні до Харкова за останками пасажирів лайнера малайзійського
У Харків 7 листопада прибуде делегація з Нідерландів на чолі з новопризначеним міністром закордонних справ Нідерландів Бертом Кундерсом, щоб забрати останки пасажирів малайзійського лайнера, що розбився на Донбасі в липні 2014 р.

У Харків 7 листопада прибуде делегація з Нідерландів на чолі з новопризначеним міністром закордонних справ Нідерландів Бертом Кундерсом, щоб забрати останки пасажирів малайзійського лайнера, що розбився на Донбасі в липні 2014 р. Про це РБК-Україна повідомило джерело в місцевій владі.

Борт з іноземними гостями приземлиться в Міжнародному аеропорту "Харків" пізно ввечері.

Інтернаціональна комісія з розслідування катастрофи MH17 буде представлена її головою Пітером Альберсбергом і поруч представників.

Також очікується приїзд представників нідерландських ЗМІ.

Після прибуття в місто делегація попрямує в готель Kharkiv Palace. Інвестор і власник готелю Олександр Ярославський влітку поточного року забезпечив безкоштовне розміщення у своєму готелі, а також режим найбільшого сприяння у Міжнародному аеропорті "Харків" для більш ніж 200 іноземних експертів і журналістів, які займалися розслідуванням трагедії.

8 листопада делегація повернеться до Києва. Перед від'їздом з Харкова буде організована церемонія прощання із загиблими пасажирами. Згідно з повідомленням прес-служби ХОДА, губернатор Харківщини Ігор Балута планує дати брифінг в Міжнародному аеропорту "Харків" в 10:45.