ua en ru

Голландські експерти сподіваються завершити збір уламків малайзійського Boeing за 5 днів

Голландські експерти сподіваються завершити збір уламків малайзійського Boeing за 5 днів
Голландські експерти, які працюють на місці аварії малайзійського Boein-777 в Донецькій обл., сподіваються завершити збір його уламків за 5 днів.

Голландські експерти, які працюють на місці аварії малайзійського Boein-777 в Донецькій обл., сподіваються завершити збір його уламків за 5 днів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради безпеки Нідерландів.

"Збір уламків рейсу MH17 сьогодні пройшов добре, команда працювала за планом. ... Зібрані уламки були відправлені в Торез і завантажені на залізничні вагони. Пізніше уламки літака будуть перевезені на поїзді в Харків", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що збір уламків буде продовжено завтра, 18 листопада, за умови хорошої погоди. У прес-службі додали, що якщо хороші погодні умови збережуться, то процес збору займе близько 5 днів.

Нагадаємо, сьогодні вранці повідомлялося, що експерти з Нідерландів мають намір доставити в Торез Донецької області зібрані біля села Грабово уламки розбитого 17 липня Boeing.

Boeing-777 Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, зазнав аварії увечері 17 липня. Лайнер впав в околицях села Грабово Донецької області. На борту перебували 298 чоловік, всі вони загинули. На місці аварії літака працювали понад сто міжнародних експертів.