ua en ru

Голландські експерти доставили в Торез уламки малайзійського Boeing-777

Голландські експерти доставили в Торез уламки малайзійського Boeing-777
Експерти з Нідерландів доставили в Торез Донецької області зібрані біля села Грабово уламки розбитого 17 липня малайзійського пасажирського авіалайнера Boeing (рейс MH17).

Експерти з Нідерландів доставили в Торез Донецької області зібрані біля села Грабово уламки розбитого 17 липня малайзійського пасажирського авіалайнера Boeing (рейс MH17). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради безпеки Нідерландів.

"Збір уламків MH17 завершено сьогодні. Вже третій день поспіль, команда експертів змогла працювати, як і планувалося, і в хорошій співпраці з місцевими службами. Уламки були доставлені в Торез, де вони вантажаться на залізничні вагони. Пізніше уламки літака будуть перевезені з Тореза в Харків, а потім у Нідерланди", - йдеться в повідомленні.

Голландські експерти почали збір уламків 16 листопада. В той же день ОБСЄ зафіксувала артобстріли неподалік від місця аварії Boeing-777, де працювали експерти.

Нагадаємо, всі 298 чоловік, що знаходилися на борту рейсу MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, загинули. Більшість пасажирів були громадянами Нідерландів.