ua en ru

ДПА в Київській обл. виявила підпільний цех з виготовлення марлевих пов'язок.

Державна податкова адміністрація в Київській обл. виявила підпільний цех з виготовлення марлевих пов'язок. Про це на брифінгу повідомив перший заступник голови ДПА у Київській обл., начальник управління податкової міліції Олександр Корняков, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, підпільний цех з виготовлення марлевих пов'язок знаходився в гаражному приміщенні у Вишгородському районі. До цього в ньому зберігалися міндобрива та отрутохімікати. Товар вилучено на суму 34,6 тис. грн. Дані пов'язки реалізовуватись в Києві в місцях масового скупчення людей по ціні 3-5 грн.

Крім того, він повідомив, що в с.Пашківка Київської обл. на території складських приміщень було виявлено нелегальне виробництво з виготовлення фармацевтичних препаратів. "Під час огляду податковою міліцією виявлено обладнання для фасування фармацевтичних засобів і сировина для виготовлення ліків. Зокрема, таблетки зберігались в пластикових бочках без маркування та етикеток, які б вказували на походження даної сировини. Всього виявлено 410 таких бочок вагою по 50 кг кожна", - сказав він. За його словами, вилучено обладнання, сировини та готової продукції на суму 1 млн 280 тис. грн.