ua en ru

ДМС визнала недійсними українські паспорти двох вихідців з Іраку

ДМС визнала недійсними українські паспорти двох вихідців з Іраку Колаж РБК-Україна

НАБУ встановило факти отримання громадянства України на підставі підробних документів

Державна міграційна служба України (ДМС) в Київській області визнала недійсними українські паспорти двох вихідців з Іраку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро України.

"На підставі матеріалів, зібраних детективами Національного антикорупційного бюро України в рамках розслідування одного з епізодів корупції в сфері міграційної політики, Державна міграційна служба України в Київській області скасувала рішення про оформлення набуття громадянства України двома особами - вихідцями з Республіки Ірак. Видані їм паспорти внесено до бази недійсних документів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відповідне рішення було ухвалено за результатами службового розслідування: детективи НАБУ в ході розслідування корупційних схем у сфері міграційної політики встановили факти отримання громадянства України на підставі підробних документів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві затримана жінка, яка за певну суму надавала громадянам "послугу" прискореного оформлення біометричних закордонних паспортів.