ua en ru

Главреда Страна.ua Гужву відвезли в головне управління МВС у Києві

Главреда Страна.ua Гужву відвезли в головне управління МВС у Києві Фото: удома в Ігоря Гужви можуть провести обшук (УНІАН)

Там йому можуть оголосити про підозру

Головного редактора інформаційного ресурсу "Страна.uа" Ігоря Гужву після затримання близько 04:00 23 червня 2017 року відвезли до будівлі Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Києві. Про це повідомляє сайт, очолюваний Гужвою.

Зокрема зазначено, що до главку МВС главреда повезли "після багатогодинного обшуку".

"Судячи з того, що на місці обшуку Гужві підозру не було вручено, цілком імовірно, що її спробують вручити у стінах главку. Адвокати головного редактора також поїхали на Володимирську, 15, де розташований главк МВС", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою заступниця Гужви Світлана Крюкова у своєму Facebook повідомила, що, за інформацією видання, також планується обшук у Гужви вдома.

"За нашою інформацією, планується обшук у нього вдома", - написала вона у соцмережі.

Игоря Гужву задержали по сфабрикованному делу. Увезли в неизвестном направлении. По нашей информации, планируется обыск у него дома. Доброе утро!

Опубліковано Svetlana Kryukova 22 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці прийшли з обшуками до редакції інтернет-видання "Страна.ua". Після цього генпрокурор Юрій Луценко заявив про затримання головного редактора цього видання Ігоря Гужви за вимагання й отримання 10 тисяч доларів за нерозміщення компроментуючих матеріалів на чинного політика.