ua en ru

Главред Страна.юа Гужва затриманий за вимагання, - Луценко

Главред Страна.юа Гужва затриманий за вимагання, - Луценко Фото: Юрій Луценко (facebook.com/gp.gov.ua)

Його підозрюють у вимаганні й одержанні 10 тисяч доларів

Головного редактора видання "Страна.юа" Ігоря Гужву затримали правоохоронці в Києві ввечері 22 червня 2017 року. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко у своєму Facebook.

"Добрехався, нарешті, до правди. За матеріалами ДФС (Державної фіскальної служби - ред.) і прокуратури м. Києва затримано І. Гужву, який вимагав і отримав 10 тисяч доларів за нерозміщення компроментуючих матеріалів на діючого політика", - написав він у соцмережі.

Генпрокурор також додав, що у слідства наявні всі відео та аудіо докази вказаного злочину Гужви.

Добрехався, нарешті, до правди. За матеріалами ДФС і прокуратури м. Києва поліцією затримано І. Гужву, який вимагав і ...

Опубліковано Юрієм Луценком 22 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в редакції інформаційного ресурсу "Страна.uа" проходять обшуки. За словами заступника головного редактора Світлани Крюкової, обшуки проводять співробітники СБУ.

Відзначимо, що Ігор Гужва є екс-головним редактором газети "Вести". У 2015 році його підозрювали в ухилянні від сплати податків. Протягом 2014-2015 року представники податкових органів і СБУ неодноразово проводили обшуки в редакції за звинуваченнями в несплаті податків і сепаратизмі.