ua en ru

Ватажок ДНР заявив, що остаточного рішення про створення "Малоросії" ще немає

Ватажок ДНР заявив, що остаточного рішення про створення "Малоросії" ще немає Фото: Олександр Захарченко (glava-lnr.su)

Захарченко заявив, що ідея створення "нової держави" отримала неоднозначні відгуки

Ватажок самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександр Захарченко заявив, що остаточного рішення про створення "Малоросії" ще немає. Про це повідомляє сепаратистський ресурс "ДАН".

"Остаточні рішення ще не прийняті, але, найголовніше, дискусія буде продовжена. Причому ми не створювали нової держави, ми запропонували дискусію і зробили свою пропозицію. Всього за тиждень ми отримали величезну кількість відгуків, зауважень, пропозицій від небайдужих людей зі всієї України", - заявив Захарченко.

За його словами, ідея створення "нової держави" отримала неоднозначні відгуки. Зокрема, різняться думки щодо розташування столиці, державної символіки, а також складу, формату та місця проведення легітимних установчих зборів з представниками областей України.

Нагадаємо, на окупованому Донбасі між самопроголошеними "республіками" назріває конфлікт після заяв про створення так званої "Малоросії". Повідомляється, що у зв'язку зі зменшенням обсягів фінансування з боку Росії на окупованому Донбасі спостерігається подальше зростання суперечностей між ватажками ДНР і ЛНР.