ua en ru

Глава Міноборони вручив 119 учасникам АТО відомчі нагороди

Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак підписав наказ про нагородження 119 військовослужбовців Збройних сил України - учасників АТО відомчими нагородами. Про це повідомили у прес-службі Міноборони.

"За особисту мужність і героїзм, проявлені при виконанні спеціальних завдань в ході антитерористичної операції, зразкове виконання військового обов'язку, вірність військовій присязі та високий професіоналізм", - йдеться в тексті наказу про нагородження нагрудним знаком "За військову доблесть".

Також воїни АТО нагороджені нагрудними знаками "Знак пошани" та "За зразкову службу".

При цьому Полторак підписав подання Президенту України - Верховному головнокомандувачу ЗСУ Петру Порошенку про нагородження 12 військовослужбовців ЗСУ - учасників АТО державними нагородами.

Нагадаємо, за даними Генштабу, станом на 20 березня 2015 року статус учасника бойових дій отримали 11 тис. 748 військовослужбовців та працівників Збройних сил України - учасників антитерористичної операції.

Раніше Президент Петро Порошенко підписав указ про нагородження держнагородами України 158 військовослужбовців, які виявили мужність і професіоналізм за час проведення АТО.