ua en ru

Глава МЗС Британії прибув до США для зустрічі з радниками Трампа

Глава МЗС Британії прибув до США для зустрічі з радниками Трампа Фото: міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон прибув до США з дипломатичним візитом

Також Борис Джонсон зустрінеться з керівництвом Конгресу США

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон прибув до США, щоб зустрітися з близькими радниками новообраного президента Дональда Трампа і старшими лідерами Конгресу. Про це 8 січня повідомляє Reuters, посилаючись на МЗС Британії.

"Після проведення успішної зустрічі минулого місяця між представниками прем'єр-міністра і команди Дональда Трампа, міністр закордонних справ Борис Джонсон проводить короткий візит до США для зустрічі з радниками обраного президента США і керівництва Конгресу", - повідомили в прес-службі британського МЗС.

Як зазначає агентство, через референдум про вихід з ЄС, який пройшов в минулому році, Британія зіткнулися з деякими з найбільш складних переговорів з часів Другої світової війни. Зараз Британія прагне поглибити стосунки із США та іншими країнами з метою довести, що Brexit не зменшує авторитет країни в світі.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей навесні зустрінеться з Трампом.