ua en ru

Глава Держуправсправами заперечує свою приналежність до команди Черновецького

Глава Державного управління справами Сергій Березенко заперечує свою приналежність команді колишнього мера Києва Леоніда Черновецького.

Глава Державного управління справами Сергій Березенко заперечує свою приналежність команді колишнього мера Києва Леоніда Черновецького. Про це Березенко заявив на брифінгу в Адміністрації Президента, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується Черновецького, його команди, то ще в 2006 році я потрапив в Київраду, будучи студентом Києво-Могилянської Академії і лідером молодіжної організації", - заявив він.

Він нагадав, що в структурі Київради він займався питаннями молодіжної політики до 2009 року.

"І я готовий нести будь-яку відповідальність за свою діяльність... за свої дії я готовий відповідати сповна, але коментувати дії інших - не в моїй компетенції", - додав він.

Зазначимо, у 2000 р. Березенко увійшов до Оргкомітету з підготовки установчого з'їзду всеукраїнської молодіжної організації "Український Молодіжний собор". У 2004 р. був обраний першим заступником голови організації, а з лютого 2005 р. по липень 2006 р. - головою. З 2002 р. член Української республіканської партії "Собор".

З 2005 р. очолювана Березенко всеукраїнська молодіжна організація "Український Молодіжний собор" почала активну співпрацю з Блоком Леоніда Черновецького". З лютого 2006 р. він очолив молодіжне крило Блоку, а вже з червня став радником київського міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму.

З квітня 2007 р. Березенко став начальником Головного управління у справах сім'ї та молоді Київської міської державної адміністрації. При цьому він протягом 2006-2011 рр. був депутатом Київради від фракції "Блок Леоніда Черновецького".