ua en ru

Глава ДФС має намір особисто розібратися зі штрафом Коболєва

Глава ДФС має намір особисто розібратися зі штрафом Коболєва Фото: Мирослав Продан (twitter.comSFSofUkraine)

Штраф був виставлений Київської Енергетичною митницею ГФС

Голова Державної фіскальної служби Мирослав Продан пообіцяв особисто розібратися з причинами накладання на голову НАК "Нафтогаз Україна" Андрія Коболєва штрафу на загальну суму 8,3 млрд гривень. Про це Проданий написав на сторінці ДФС в Facebook.

За його словами, він тільки недавно дізнався про штраф і пообіцяв ретельно перевірити, чи відповідає цей факт дійсності і обґрунтованість цього штрафу.

"Отримав інформацію про те, що Енергетична митниця нібито виставила постанова керівнику НАК "Нафтогаз України". Зараз розберуся, чи це відповідає дійсності і були підстави для такого рішення", - написав Продан.

Отримав інформацію про те, що Енергетична митниця ніби-то виставила постанову керівнику НАК "Нафтогаз-України". Зараз р...

Опубліковано Мирославом Проданом 1 березень 2018 р.

Нагадаємо, Державна фіскальна служба України (ДФС) оштрафувала голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва на 8,3 млрд гривень.

Згідно з оприлюдненими Коболєв документів, ГФС визнала його винним у порушенні митних правил і вирішила накласти адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 300 відсотків несплаченої суми митних платежів.