ua en ru

ДКЦПФР перенесла на 1 травня 2012 р. зміни до положень, які впливають на включення акцій у перший і другий рівні лістингу

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку України внесла 7 грудня 2010 р. зміни до "Положення про функціонування фондових бірж", затвердженого рішенням ДКЦПФР №1542 від 19 грудня 2006 р. Про це повідомляє прес-служба ПФТС.

Своїм рішенням Комісія перенесла на 1 травня 2012 р. використання наступних норм положення, які впливають на включення/перебування акцій та корпоративних облігацій в перший та другий рівні лістингу фондових бірж: відсутність збитків в емітента за підсумками двох останніх фінансових років (вимога до емітентів акцій 1 рівня лістингу); відсутність збитків в емітента або особи, яка надає забезпечення повного виконання зобов'язань за випуском, за підсумками двох останніх фінансових років (вимога до емітентів корпоративних облігацій 1 рівня лістингу); річний дохід в емітента від реалізації товарів, робіт, послуг за останній фінансовий рік становить не менше 50 млн грн (вимога до емітентів акцій 2 рівня лістингу); відсутність збитків в емітента за підсумками останнього фінансового року (вимога до емітентів акцій 2 рівня лістингу).