ua en ru

ДФС заявляє про повторне блокування тендерів на закупівлю обладнання для митниці

ДФС заявляє про повторне блокування тендерів на закупівлю обладнання для митниці Фото: АМКУ знову заблокував тендер податківців (фото з відкритих джерел)

Тендер знову заблокований АМКУ

Антимонопольний комітет України продовжує блокування процедур закупівлі Державної фіскальної службою України скануючих систем стаціонарного типу для огляду вантажних автотранспортних засобів і контейнерів. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Як повідомляється, 21 вересня 2017 ДФС повторно оголосила процедуру відкритих торгів на закупівлю двох сканерів. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій був запланований на 23 жовтня 2017 року. Очікувана вартість закупівлі - 169, 44 млн гривень. При цьому, наголошують в ДФС, кошти на закупівлю були виділені із загального фонду держбюджету.

Однак Антимонопольний комітет знову заблокував процедуру, оскільки 18 жовтня отримав скаргу від компанії Arempa International Ltd FZC.

При цьому в ДФС підкреслили, що всі тендери служби заблоковані через постійних скарг саме цієї компанії, яка через невідповідність кваліфікаційним нормам жодного разу не була допущена до торгів.

ДФС: Тендери на закупівлю скануючих систем знову заблоковані Антимонопольний комітет України продовжує блокування проц...

Опубліковано Державна фіскальна служба України 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, на початку вересня електронна система держзакупівель Prozorro автоматично заблокувала тендери Державної фіскальної служби по закупівлі обладнання для митних пунктів пропуску на суму 508,2 млн гривень.