ua en ru

ДФС наступного тижня скоротить штат на 20%

ДФС наступного тижня скоротить штат на 20% Фото: Роман Насіров

За даними РБК-Україна, новий штатний розклад фіскальної служби очікує на затвердження Мінфіну

У Державній фіскальної службі України вже наступного тижня варто очікувати скорочення штату на 20%. Про це з посиланням на главу ДФС Романа Насірова йдеться у статті РБК-Україна "Конфлікт у ДФС: чи вплине на ситуацію втручання Яценюка?".

Як зазначається, в даний час фіскальна служба працює над власною реструктуризацією в рамках інституційної реформи, представленої громадськості в червні. "Вона передбачає скорочення, але поступове, не відразу, - зауважило джерело РБК-Україна у ДФС. - Новий штатний розклад у новій структурі має затвердити Мінфін. І він вже в міністерстві".

Нагадаємо, реформування ДФС передбачає оптимізацію функцій, структури центрального апарату, укрупнення департаментів і введення додатково ще чотирьох заступників голови служби. Крім профільного заступника, який буде курирувати правоохоронний блок, передбачаються ще куратори сервісних функцій, а також ті, хто забезпечує виконання податкового та митного законодавства, митної діяльності та функціонування ДФС.

Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів України прийняв рішення про розслідування діяльності керівництва Державної фіскальної служби.