ua en ru

Німеччина виділяє 100 тис. євро на медичну допомогу для українських прикордонників

З бюджету Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини виділено 100 тис. євро на надання медикаментів та медичного обладнання для Державної прикордонної служби України, а також допомогу пораненим прикордонникам.

З бюджету Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини виділено 100 тис. євро на надання медикаментів та медичного обладнання для Державної прикордонної служби України, а також допомогу пораненим прикордонникам. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

"Сьогодні в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася зустріч директора Міжнародно-правового департаменту Олександра Мельникова з медицинал-директором Федеральної поліції ФРН Петрою Болиус. Метою візиту делегація Федеральної поліції ФРН є обговорення питань надання медикаментів та медичного обладнання для Державної прикордонної служби України, а також допомогу пораненим прикордонникам. На зазначені цілі з бюджету Федерального міністерства внутрішніх справ ФРН виділено 100 тис. євро", - йдеться в повідомленні.