ua en ru

Німеччина - Словаччина: німці виходять в 1/4 фіналу

Німеччина - Словаччина: німці виходять в 1/4 фіналу Фото: Німеччина - Словаччина

Словаки не зуміли відповісти на три пропущені голи

В Ліллі завершився черговий матч 1/8 фіналу Євро-2016. Збірна Німеччини впевнено розгромила словаків.

Німеччина - Словаччина 3:0
Голи: Боатенг, 8, Гомес, 43, Дракслер, 62
Німеччина: Нойер, Хектор, Боатенг (Хеведес, 71), Кiммих, Хуммельс, Хедіра (Швайнштайгер, 77), Кроос, Мюллер, Озіл, Дракслер (Подольскi, 71), Гомес.
Словаччина: Козачик, Пекарік, Шкртел, Дюріца, Гiомбер (Салата, 84), Куцка, Грошовскi, Шкриньяр, Гамшик, Вайсс (Грегуш, 46), Дюріш (Шестак, 63).

Стартові хвилини пройшли більш ніж очікувано - німці контролювали м'яч, словаки не могли зрозуміти, як грати проти підопічних Льова. На розкачку німецької машини вистачило восьми хвилин - на дев'ятій перший гол у поєдинку забив Боатенг. Захисник німців виявився першим на підборі після кутового і потужно пробив у нижній кут воріт словаків. Практично відразу німці заробили пенальті, але свою команду від другого голу врятував Козачик, витягнувши удар Озіла.

Німці забили другий гол, але зробили це пізніше. В самому кінці тайму свій м'яч забив Гомес, отримавши чудову передачу від Дракслера.

У другому таймі малюнок гри не змінився, німці продовжили контролювати гру, що втілилося в третій гол на 62 хвилині. Зумів відзначитися Дракслер, який видав відмінний матч.

Після третього голу словаки так і не змогли зібратися, а німці спокійно довели гру до фінального свистка.